Kako se Clooney spopada z najstnicama

Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci Foto: Blitz Film & Video Distribution Potomci
Konec februarja v naše kinematografe prihaja komična drama Potomci, v kateri George Clooney igra očeta, ki se zbliža z odtujenima hčerkama.
Oglej si celoten članek

V vlogi, za katero je George Clooney nominiran za oskarja, se kot nepremičninski magnat Matt poskuša znova zbližati z odtujenima hčerkama. Ker je vedno skrbel predvsem za finance, je starševstvo zanj povsem nova izkušnja. Kljub temu se poskuša vživeti v razburkano življenje nadobudnih najstnic in s skrajnimi napori ohranja potrpljenje ob nenavadnem vedenju prijatelja starejše hčerke. Vse skupaj pa popestri še razkritje, da je imela Mattova žena ljubimca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.