Kako se naličiti za silvestrsko zabavo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Do silvestrske zabave vas loči še nekaj ur. Vse ste skrbno načrtovali, zdaj pa je čas, da poskrbite še zase. Priznana vizažistka Lana Špital svetuje, kakšen make up izbrati.
Oglej si celoten članek

"V preteklem letu so zimski trendi zapovedovali metalik senčila kot so zlata, srebrna in bakrena barva. Oči smo poudarjale z grafičnimi eyelinerji v kombinaciji z nežnimi in nevpadljivimi odtenki šminke na ustnicah," pravi priznana vizažistka Lana Špital, ki dodaja, da so letošnje smernice povsem drugačne. "Pozabite na žive črte in jih zamenjajte z nežnimi odtenki senčil, kot so umazano roza, zemeljski toni rjave, nežno sive in bakrene barve."

Celoten izgled obraza naj bo zelo nežen in romantičen v kombinaciji z bogatimi in močnejšimi barvami, kot je burgundsko in žametno rdeča. Živo neonsko oranžni trend poletja so nadomestili temnejši, opečnati odtenki oranžne.

"Na novoletnih zabavah vsekakor želite ustavljati poglede, zato predlagam, da si na celotno veko nanesete umazano roza senčilo, ki ga nato kombinirate s srebrno metalik barvico. To s pomočjo vatirane palčke razmažite ob liniji trepalnic spodnje veke in na trepalnice nanesite volumensko maskaro, ki bo še dodatno odprla vaše oči," svetuje Lana. Več njenih nasvetov pa najdete tukaj

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.