Kako se naše estradnice pripravljajo na poletje

Foto: Mediaspeed.net Nina Gazibara Foto: Mediaspeed.net Tjaša Kokalj Foto: Mediaspeed.net Saša Lendero Foto: Mediaspeed.net Jerneja Zhembrovskyy Foto: Mediaspeed.net Nina Pušlar Foto: Mediaspeed.net Lorella Flego Foto: Mediaspeed.net Tina Petelin
Naše estradnice so nam zaupale, kako potekajo njihove priprave na sezono kopalk.
Oglej si celoten članek

Tina Petelin:

"Že nekaj mesecev prej se pripravljam na poletje, od decembra dalje. To počnem tako, da poskušam jesti čim bolj zdravo hrano in se čim več gibati, če je možno vsak dan. Vsak dan hodim v fitnes, občasno na skupinske vadbe, za vikende pa imam rada pohode v naravi. Dnevno spijem vsaj tri litre vode, saj je to poleg zdrave hrane ključ do dobrega počutja ter postave. Res pa je, da tu in tam uporabljam hladilne kreme za telo ter pilinge, ki mojemu telesu odlično denejo. Poskušam jesti čim manj nezdravo hrano, izogibam se hidratom in sladkarijam, čeprav priznam, da se tu in tam pregrešim. Vendar nato hitro skočim v fitnes (smeh)."

Tjaša Kokalj:

"Menim, da če se tik pred poletjem odločiš za neko rigorozno dieto, ali za kakšen anticelulitni tretma, ne boš ničesar naredil. Ali pa je to le obliž na rano. Celo leto moraš slediti samemu sebi in temu, kakšen želiš biti. Jaz nisem športni tip, dieto po enem ali največ dveh dneh pozabim in sem prelena, da bi se mazala s kremami, čeprav jih imam nekaj doma. Zatorej, če se na plaži ne počutim dobro, je to zato, ker celo leto nisem delala za svoje telo in ne le nekaj mesecev. Imam le eno vodilo: vsake toliko časa se namažem z arganovim oljem, ki naredi kožo bolj prožno. Prav tako celo leto pijem veliko vode in raznih čistilnih čajev, kot sta koprivni in čaj iz artičok. To je moj recept za zdravo telo, ki odplavlja strupe."

Saša Lendero:

"Nič kaj se ne pripravljam in temu primerni so tudi rezultati, zato ne grem ravno sproščena na plažo. Že lani sem si obljubila, da bom čez celo leto skrbela za postavo, a se to ni uresničilo. Prevladal je moj nešportni duh, ki kar noče sodelovati z mano. Prihodnje leto pa nameravam bolje poskrbeti za postavo, saj bom celo leto delala na tem (smeh). Zmanjšati nameravam tudi svoje pozne večerjice, ki si jih z Miho tako rada pripravljava. Zdaj sva šla že korak naprej, saj vsako jutro pijeva sveže naravne sokove. Kar se tiče lepe postave in oblike, na tem bova delala pa naslednje leto (smeh)."

Lorella Flego:

"Jaz ne delam nekih razlik med poletjem in drugimi sezonami. Zdravo poskušam živeti vse leto, pazim na prehrano in redno telovadim. Posebej pazim na to, da se po določeni uri zvečer izogibam hrani, čeprav mi to ne uspeva vedno (smeh). Tam nekje po 20. uri se trudim ne jesti. Skrbim tudi za to, da čez dan spijem veliko vode, izogibam se ocvrti hrani, mislim pa, da k vsemu pripomore tudi to, da sem nekadilka in ne pijem alkohola. Imam navado živeti zdravo, saj mi tako odgovarja."

Nina Pušlar:

"Nimam nekih posebnih priprav, saj zase skrbim celo leto. Redno se rekreiram, veliko tečem, zdaj bo na vrsto prišel tudi tenis, vse leto pa obiskujem tudi fitnes. Hkrati se poskušam prehranjevati čim bolj zdravo, poleti mi sicer sploh ne paše pretirano težka hrana. Največkrat se odrekam v večernih urah, ne pretiravam z ogljikovimi hidrati ... vnos teh sem precej zmanjšala. Drugače pa si dovolim, da jem tisto, kar mi odgovarja in sem se tudi navadila na takšen način življenja."

Jerneja Zhembrovskyy:

"Zaenkrat se še čisto nič ne pripravljam. Trenutno sem z mislimi pri svoji modni reviji, ki jo imam prihodnji teden v Sarajevu. Tudi kakšnih poletnih zaobljub glede prehrane in gibanja si še nisem zadala. Poskušam pa skozi celo leto paziti na svoje telo in nikakor se ne mislim pred poletjem lotiti neke ekstra shujševalne diete."

Nina Gazibara:

"Nič posebnega ne počnem, moram priznati, da pri 60 letih ne hodim v noben fitnes (smeh). Raje si privoščim kakšen daljši sprehod, zadnja leta pa hodim počitnikovat v hotel, ki je zelo v hrib, tako da tudi na ta način skrbim za postavo. Zelo rada poiščem tudi takšne plaže, ki so oddaljene, nedostopne z avtomobilom in moraš do njih veliko prehoditi. To mi je všeč tudi zato, ker na takšnih plažah ni veliko ljudi. Pri teh letih imam kakšnih osem kilogramov več, kot sem jih imela nekoč, a se mi zdi, da je to za mojo starost kar normalno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.