Kako se oglaša princ George?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Rodil se je kot princ, oglaša se kot kralj. Kralj živali.
Oglej si celoten članek

"Kot ste morda brali, sva s Catherina pred kratkim postala ponosna starša dojenčka z glasom, ki se lahko primerja z levjim rjovenjem," je princ William izdal na četrtkovem slavnostnem dogodku v Londonu, ki se ga je udeležil s Kate, in hudomušno dodal: "To je najin prvi večer brez njega, zato nama prosim oprostite, če naju boste opazili, kako živčno pogledujeva proti mobilnem telefonu, da preveriva, če je doma vse v redu."

Četrtkov dobrodelni dogodek je bil posvečen ohranjanju divjega življenja, za kar se Will pa rojstvu sina zanima še bolj kot prej: "Kot vse mlade starše, tudi naju skrbi, kakšen svet bodo podedovali naši otroci. Težko si zamislim svet, v katerega so se v zadnjih dveh mesecih rodili otroci in v katerem so nosorogi v divjini izumrli. Možnost izumrtja se tiče tudi naših otrok, ki odraščajo na Zahodu in ki ne bodo mogli videti nosoroga. Tudi najin mali George, ki bi mu s Catherine želela predstaviti vzhodno Afriko, kraj, ki ga poznava in ljubiva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.