Kako se okititi za silvestrovo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Oblikovalka nakita Katja Koselj je z nami delila nasvete, kako se okrasiti za najdaljšo noč v letu.
Oglej si celoten članek

Kaj boste oblekle za silvestrsko zabavo dame najverjetneje veste že nekaj tednov. Kaj pa nakit? Ste si že izbrale takšnega, ki vas bo popeljal v novo modno leto? Preden to storite, upoštevajte nekaj napotkov oblikovalke nakita Katje Koselj, ki je v decembru odprla razstavno-prodajni atelje.

Štirje Katjini nasveti:

  • "Nakit je potrebno uskladiti s celotnim slogom, z oblačilom, frizuro in make upom."
  • "Če želimo biti opažene, se odločimo za en 'močen' kos, kot so veliki barviti uhani, zanimiva in mogočna verižica, ali kombinacija preštevilnih zapestnic."
  • "Nikakor ne skombinirajte vsega naenkrat, razen če se boste udeležile tematske zabave."
  • "Z malo črno oblekico in drznim kosom nakita ne boste nikoli zgrešile. Glede na kroj obleke izberite model nakita (uhane, verižico, ali zapestnico)."

Moški so pri nakitu precej bolj omejeni kot ženske, a to ne pomeni, da ne morejo izstopati. Katja jim za najdaljšo noč v letu priporoča metuljčke. "Za silvestrovo si jih lahko privoščijo v pikčasti in črtasti verziji, ali pa kakšni nori barvi, na primer oranžni."

Več idej, kako se obleči za najbolj noro noč v letu, boste moški našli tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.