Kako se potita in hujšata zakonca Jelinčič

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Zakonca Zmago in Monika Jelinčič se podpirata v vsem, tudi v zdravem načinu življenja. Pred nekaj meseci sta oba precej shujšala, zdaj pa skupaj vzdržujeta novo postavo. Zmago nam je zaupal, kako jima to uspeva.
Oglej si celoten članek

Kako z Moniko skrbita za svojo postavo?
Za svojo postavo delno skrbiva skupaj, delno pa vsak zase. Skupni so sprehodi in kakšne poti po gozdu, Monika obiskuje ure hip hopa, sam pa treniram sedenje pred televizorjem.

Ali sta športno aktivna skupaj ali vsak zase?
Športno aktivna je v prvi vrsti Monika, skupaj pa tudi kolesariva, kadar se le da.

Kateri šport vama je najljubši?
Gibanje na svežem zraku, meni pa je še vedno najljubše letalstvo in nogomet po televiziji.

Kako se prehranjujeta čez dan?
Monika za zajtrk najraje popije nupo napitek v tetrapaku, saj se ji precej mudi v službo in tako zaužije nadomestilo obroka, ki jo drži do kosila, medtem ko jaz zajtrk navadno preskočim. Kosilo je skupno, doma je bolj lahke vrste. Ko pa greva skupaj ven, se tudi kaj pregrešiva. Večerja je običajno nupo napitek, vendar pa tudi tukaj kdaj pa kdaj storiva kakšen greh.
Kateri hrani se ne moreta upreti?
Odvisno od trenutka. Včasih je to kakšna dobro pripravljena riba, včasih hobotnica v solati, pa tudi kakšne dobre testenine z omako se najdejo. Tudi kakšen kozarec dobrega črnega ali sladkega rumenega vina gre zraven.

Kaj si privoščita ob romantičnih večerih?
Večeri so lahko romantični tudi brez obilice hrane, tako je včasih dovolj že kozarec rujnega, saj družba je tako ali tako najboljša.

Kaj je vajin cilj? Shujšati ali le ohranjati postavo?
Glede na to, da sva oba z nupo prehrano pred nekaj meseci izgubila kar nekaj kilogramov, zdaj pridno ohranjava izgubljeno telesno težo. Jaz bi prav gotovo želel še malo shujšati, potem pa seveda ohraniti postavo na doseženem nivoju, tako kot jo ohranjam na sedanjem. Mislim pa, da Moniki ni več treba hujšati, ampak le ohranjati postavo.

Kolikokrat na teden sta aktivna?
Kako to mislite?! Če mislimo isto, potem kar pogosto.

Ali tudi na hčerki prenašata svoje zdrave prehranjevalne navade ali jima data več svobode?
Zagotovo pri otrocih ne moreš izvajati istih prehranjevalnih pristopov kot pri odraslem človeku. Otroci potrebujejo več in seveda raznoliko hrano. Zagotovo pa ne dovoliva kakšnih McDonaldsov in čim manj čipsov, smokijev, pa tudi pri bombonih sva bolj zadržana.

Ste kdaj pod pritiskom, da morate hujšati oziroma biti fit, ker imate mlajšo ženo?
Mlajša žena se je odločila zame, ko sem imel nekaj kilogramov več, vendar mislim, da se zame ni odločila zaradi moje neustavljive lepote, ampak sem jo prepričal s čim drugim, na primer z enciklopedičnim znanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:04 12. April 2012.

    No če je pa tale intervju kej vreden, naj me kokla brcne.....in kakšen signal dajeta puncam, ki bi rade shujšale.....aja, …

  • 10:58 12. April 2012.

    Bosta živela od nupota celo življenje? Res zdravo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.