Kako se spreminja izraz na obrazu po pitju alkohola

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Brazilski fotograf Marcos Alberti je naredil zbirko fotografij, na katerih na zabaven način prikazuje vpliv alkohola na naše možgane in telo. V svoj mali eksperiment je vključil svoje prijatelje.
Oglej si celoten članek

Marcosa Albertija je zanimalo, kako se bo spreminjala obrazna mimika ljudi potem, ko bodo popili več kozarcev vina.

Portrete svojih prijateljev je med pitjem vina naredil kar v svojem fotografskem studiu. Najprej, ko so prišli in so bili še pod stresom od napornega dela v službi, nato pa so eni, dveh in treh kozarcih vina.

"Obstaja trditev, da je prvi kozarec vina povezan s hrano, drugi z ljubeznijo, po tretjem zavlada kaos. Želel sem se prepričati, ali to drži. Tako se je začel moj zabavni projekt," je fotograf povedal za adweek.com.

V videu si lahko pogledate, kako se spreminja obrazna mimika po več kozarcih vina:

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.