Kako velika je že hčerka Tine Maze!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po mamici ima svetlejše lase.
Oglej si celoten članek

Tina Maze in Andrea Massi svoje male družine ne izpostavljata javnosti in o njej nerada govorita, Tina pa svoje sledilce kdaj pa kdaj razveseli s posnetkom hčerke Anouk in nas na ta način opominja, kako hitro teče čas ...

Obraza male Anouk, ki je februarja praznovala štiri leta, javnost še ni videla, ima pa deklica mamičine svetle lase.

"Težko je s par besedami povedati, kako je imeti majhnega otroka in imeti to srečo, ker imam nekaj prijateljev, ki nimajo te sreče. To ti da nesmrtnost, ko imaš otroka, postaneš nesmrten, ker se tvoji geni pojavljajo naprej. To kar mi je manjkalo, je družina in zdaj to imam, Pogrešal sem jo kar nekaj časa," je o starševstvu pred časom povedal ponosni očka, Tina pa je za oddajo Preverjeno leta 2020 iskrino spregovorila o hvaležnosti, ki jo čuti do zdravnikov, ki so ji pomagali zanositi, saj je imela ginekološke težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:16 2. Avgust 2022.

    Super, ampak, zanimivo, da ni zmogla najti kakega Slovenca .... a smo res že tako Zanič ?

  • 22:15 1. Avgust 2022.

    In zakaj bi nas ona morala zanimat. Bilo je, i prošlo, sedaj pa mir !

  • 17:26 1. Avgust 2022.

    Kje je ta hčerka. Jaz jo nisem videla.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.