Kako veste, da je vaše zveze konec

Foto: Žurnal24 Je ljubezen kje na dnu ali iščeta bisere?
Nič ni narobe, če s partnerjem včasih ne moreta uskladiti želja. To je čisto običajen pojav. Obstaja pa več znakov, ki bi lahko pomenili, da je vaša ljubezen v krizi.
Oglej si celoten članek
Kdaj je čas, da resno razmislite, ali je vašo zvezo smiselno nadaljevati?

- Manj stikov. Včasih vas je neprestano klical/a in vam pošiljal/a sporočila, sedaj pa je vsega konec? Se vam partner/ka celo izogiba?
- Ne govorita o prihodnosti. Včasih sta planirala dopust že pol leta vnaprej, sanjarila, kdaj bo končno poletje, izbirala imena svojih bodočih otrok… Se vaš partner izogiba pogovorom o vajinih doživetjih v prihodnosti? Razmislite, zakaj.
- Hitro vnetljivi prepiri, pa še ti grdi in v javnosti. Se spomnite začetnih nerodnih in nezrelih prepirčkov? Kako ste se smejali partnerjevim komentarjem in kako previdno ste izbirali besede, če vam kaj ni bilo prav ? Je sedaj vse drugače? Se hitro vname prepir, ki ne vodi nikamor in je po možnosti še ponižujoč?
- Želja po neodvisnosti. Skupaj pod tušem, skupno kuhanje, skupen odhod v in iz službe, čeprav sta delala na drugem koncu mesta? So to le še lepi spomini? Vaš partner hlepi po preživljanju večine prostega časa s prijatelji ali pa je raje v službi dlje, kot je treba?
- Ni zanimanja za seks. Vsi vemo, kako je s tem v samem začetku. Vroče je v spalnici, kuhinji, kopalnici, kleti in še kje. Ni več sledu o tem? Se vam partner izogiba, še posebej v najbolj intimnih trenutkih?

Seveda je normalno in zgodi se prav vsem parom, da zveza sčasoma postane bolj umirjena. Ne zamenjajte partnerjevega sproščenega obnašanja, ko leži pred TV-jem, z naveličanostjo. Premislite le, če so vse zgornje trditve del vašega vsakdana.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.