Kakršna Debela mama, takšen sin

Foto: Žurnal24 Občinstvo je leta 2000 spoznalo lik Debele mama v komediji Hiša debele mame, zab
Se pritožujete nad vremenom? Nikar! Napotite se v kino in si s komedijo Debela mama: Kakršen oče, takšen sin, polepšajte dan.
Oglej si celoten članek

Debela mama se vrača, tokrat z obilno podporo - najstniškim posvojencem Trentom (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se znajde v vlogi agenta FBI Malsolma Turnerja in kot Turnerjev do neprepoznavnosti zakrinkani alter ego, Debela mama.

Pridruži  se mu še Trent, s katerim se skupaj pod krinko odpravita v dekliško umetniško šolo, potem ko je Trent priča umora. Izdajata se za Debelo mamo in njeno zajetno pomočnico  Charmaine, saj morata morilcu stopiti na prste, preden ju ta razkrije.

Film si lahko od danes ogledate v Kolosejih Ljubljana in Maribor ter v Planetih tuš v Celju, Mariboru in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.