Kakšen dekolte! Nove fotografije Tanje Žagar zelo zgovorne

Foto: Mediaspeed Tanja Žagar Foto: Mediaspeed Tanja Žagar Foto: Mediaspeed Tanja Žagar
Se trebušček počasi kaže?
Oglej si celoten članek

Tanja Žagar govoric, da pričakuje prvega otroka, ne komentira. Je pa te govorice zelo dobro izkoristila, saj na svojem Facebooku nenehno draži z dvoumnimi objavami. Tako je na primer izdala pesem Ninanana, pred kratkim je napovedala pesem Mala sobica, tudi njene fotografije so zelo zgovorne …

In čeprav se je nekaj časa izogibala fotografijam, na katerih bi pokazala trebušček, smo zdaj našli fotografije iz zadnjega nastopa v Radgonskih Goricah. Modra jeans oblekica je sicer malce bolj ohlapna, a vseeno se nam zdi, da se pod njo skriva nekaj več. Tudi fotografija dekolteja, ki jo je objavila na svojem Facebooku, je zelo zgovorna.

Njen dekolte je bujen kot še nikoli prej. Torej Tanja, kaj se dogaja? Si ali nisi noseča?

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:30 19. Junij 2017.

    Žagarca me je pošteno razočarala!<br />Imel sem jo za pametno zensko.

  • 12:13 19. Junij 2017.

    Ne, ker so o Mireli že napisali, kar sodi v njihovo dnevno dozo bruha

  • 11:53 19. Junij 2017.

    V redu, naj rodi v miru. A nimate kaj drugega za objaviti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.