Kakšen napad na Adele!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Brez dlake na jeziku. Noel Gallagher se je spravil na Adele.
Oglej si celoten članek

Nekdanji član skupine Oasis Noel Gallagher je v nekem intervjuju jasno povedal, da je razočaran nad mednarodno pop sceno in navdušenjem, ki ga je deležna pevka Adele. "Tega cirkusa ne razumem. Njene glasbe ne maram. To je glasba za je**** babice,“ je povedal Gallagher, ki ga jezijo tudi novinarji, ki ga ves čas sprašujejo o omenjeni britanski pevki. "Zadnje čase me sprašujejo samo o Adele. Nihče me ne vpraša po moji ljubezni do U2 ali skupine Coldplay.“

Adele pa ni edina, ki je Gallagher ne more videti oziroma poslušati. V preteklosti se je spravil tudi na fante skupine One Direction. "Pri tridesetih letih z vsemi na zdravljenje od odvisnosti,“ je povedal o članih priljubljene fantovske skupine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.