Kakšen odgovor! Naši znani novinarki tale frajer nikoli več ne bo pisal …

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Katarina Keček na duhovit način odgovorila kar malo preveč samozavestnemu oboževalcu.
Oglej si celoten članek

Novinarka Katarina Keček je na svojem Facebooku že večkrat delila pogovore s svojimi oboževalci – tistimi, ki bi od nje radi še kaj več kot le prijeten klepet in pri svojem osvajanju večkrat prestopijo mejo dobrega okusa.

Nazadnje je dobila to sporočilo: "Dobro jutro, lepotica. Vidim, da si zabavna. Takšno bi jaz potreboval v življenju. Hočeš, da ti pošljem sliko svojega … Kak bi te raztural.“ 

Tale Don Juan je imel prav. Katarina je res zabavna, zanj celo kanček preveč zabavna. Odgovorila mu je namreč: "Rodila sem tri otroke. Obseg glave 55. S čim me boš raztural. Ne seri.“ In "gospod“ se je poslovil ...

Zabaven je bil tudi njen odziv na vprašanje, koliko pomladi šteje …

xxx

"Mene to samo zabava, se sploh ne obremenjujem s tem. Korona je pa take samo še bolj na plano potegnila. V bistvu so ubogi,“ Je Katarina na vprašanje, kako gleda na takšna sporočila, povedala za Žurnal24. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:04 27. Januar 2021.

    Tole sem bral že pred temle člankom ... prav mu je napisala ... če ne premore kaj bolj dostojnega ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.