Kakšen spodrsljaj Melanie: Kdo vam je rekel, da to nosite?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prva dama ZDA Melana Trump je med obiskov v Afriki naredila neverjeten modni kiks, s katerimi je zgrozila Afričane.
Oglej si celoten članek

V petek je Melania Trump s stekleničko hranila slončke in se odpeljala na kratek safari po Keniji, svoji tretji etapi na samostojni afriški turneji. 

Čeprav je bila 48-letnica ob obisku Sklada Davida Sheldricka za ohranjanje divjih živali, znanem tudi po reševanju malih slončkov brez staršev v Keniji, sproščena in nasmejana, pa je izzvala škandal v Afriki. Za na safari si je na glavo namreč poveznila klobuk, ki simbolizira kolonialistično oblast. V 19. stoletju so takšen klobuk nosili evropski raziskovalci, kasneje pa tudi vojaki, zaradi česar ga imajo danes Afričani za simbol zatiranja.

"Takšen klobuk, ki ste ga nosili, so imeli kolonialisti v mračnih dneh. V Afriki ga ne maramo gledati. Kdo vam je to svetoval?", je na Twitterju napisal Pauleen Mwalo iz Nairobija.

Nekateri so prepričani, da je Melanio navdahnila vloga Meryl Streep v filmu "Out of Africa". Melania je poleg klobuka nosila tudi bež jahalne hlače, rjave škornje in belo srajco, ves čas pa je fotografirala zebre, žirafe, nosoroge in nilske konje. Njen mož Donald Trum je iz svoje ovalne pisarne v beli hiši pohvalil delo Melanie in celotne njene turneje v Afriki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:25 8. Oktober 2018.

    vedno se najde nekdo, ki dela iz muhe slona... klobuk gor ali dol

  • 18:13 7. Oktober 2018.

    Dokler so bili v Afriki kolonialisti afričani niso bili lačni

  • ode
    13:09 7. Oktober 2018.

    Nekaterim, sploh pa ne antitrumpovskim pisunčkom, nikakor ne gre v glavo, da je to prva prva dama, ki ni v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.