Kakšen videz je zaželen in kakšen ne?

Foto: Reuters/ Žurnal24
Foto: Reuters/ Žurnal24
Obsedenosti s Kate Middleton še ni konec. Potem ko jo zadnja tri leta skoraj vsi uvrščajo na vrh lestvic najbolje oblečenih, si zdaj večina žensk želi še njene postave.
Oglej si celoten članek

Čeprav jih veliko misli, da je Kate Middleton presuha, je raziskava, ki jo je izvedla organizacija Diet Chef, pokazala, da je prav njena postava med ženskami najbolj zaželena.

Prav tako je večina sodelujočih v raziskavi priznala, da so ženske, težje od 63 kilogramov, neprivlačne. To pa je tudi teža, ki večino žensk prisili k telovadbi in hujšanju.

Med slavnimi moškimi je z najbolj zaželenim telesom zmagal David Beckham, kar dokazuje, da so izrazite mišice še vedno v modi.

Strokovnjaki, ki so sodelovali pri raziskavi, so zaradi rezultatov zaskrbljeni. Srkbi jih predvsem to, da ljudje kot idelano postavo še vedno izberejo (pre)suho postavo, pa čeprav se mediji, pa tudi modne agencije, vse pogosteje trudijo kot idealno postavo prikazati takšno z oblinami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.