Kakšna blamaža na Baftah!

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kot zmagovalko za trenutek razglasili Carey Mulligan, namesto Kerry Condon.
Oglej si celoten članek

Na podelitvi nagrad BAFTA so sinoči kot zmagovalko za najboljšo stransko igralko po pomoti prebrali ime igralke Carey Mulligan, namesto dejanske zmagovalke, Kerry Condon. Napaka se je zgodila, ko je gluhonemi igralec Troy Kotsur, ki je na lanski slovesnosti prejel nagrado za najboljšega stranskega igralca, skupaj s tolmačem znakovnega jezika predstavil nominirance. Ko so bili prikazani posnetki nastopov nominirancev, je tolmač prebral ime Mulliganove in vzklikal. Po nekaj sekundah je hitro rekel: "Kerry Condon ... Kerry Condon." Ni jasno, ali je bila napaka Kotsurjeva ali tolmačeva.

Condonova, ki je bila nominirana za svoj nastop v filmu The Banshees Of Inisherin, je hitro stopila na oder, da bi prejela nagrado. "O moj bog, resnično milijonkrat hvala. To mi veliko pomeni," je povedala občinstvu.

 Kotsurjev spodrsljaj je prejel nekaj neodobravanja, a se je hitro polegel, ko je Condonova stopila na oder. Njeno ime je bilo na zaslonu prikazano kot zmagovalno, zato jo je soigralec Colin Farrell spodbudil, naj brž odide po nagrado. Ker je prenos predvajan z zamikom, so spodrsljaj kasneje izrezali. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.