Kakšna brca: William in Kate s to gesto pokazala, kaj si mislita o Harryju in Meghan

Foto: Profimedia
Govorice, da se William in Kate bojita, da bi bila Meghan bolj priljubljena od njiju, očitno držijo …
Oglej si celoten članek

Kraljica Elzabeta II. je 21. aprila praznovala 93. rojstni dan in kot se spodobi, sta ji ob visokem jubileju čestitala tudi vnuka Harry in William. Da mislita nanjo, sta ji sporočila tudi po družbenih omrežjih, kjer sta se ji oba poklonila z lepo objavo.

Harry in njegova soproga Meghan sta objavila galerijo fotografij, na katerih sta s kraljico in ob njej zapisala: "Vse najboljše, vaše veličanstvo. Gospa, babica. Želiva Vam prelep dan.“ Med fotografijami je tudi posnetek, na katerem je poleg Harryja tudi William.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.