Kakšna druščina! Ti naši estradniki dopustujejo skupaj

Foto: Instagram Špela Grošelj Foto: Instagram Špela Grošelj Foto: Instagram Špela Grošelj Foto: Instagram Špela Grošelj Foto: Instagram Špela Grošelj
Potrebuješ bi do pasu slekel te znani Slovenki …
Oglej si celoten članek

Kaj imajo skupnega Špela Grošelj, Jasna Kuljaj, Jože Potrebuješ in Rosvita Pesek? Vsi trenutno z družinami dopustujejo na Korčuli in so si privoščili skupen zvezdniški večer, kot so razkrili na svojih Instagram profilih.

Estradnikom so družbo delali tudi Potrebuješevi hčerki in žena, Jasnin partner ter hčerka, partner Rosvite Pesek, ki je igral na kitaro, in Jasnina sovoditeljica iz oddaje Črni Peter Alja Prgin (natakarica Sofia). Ker so bili za omizjem večinoma glasbeniki, so ob zvokih kitare seveda prepevali pozno v noč. Za odlično večerjo pa je poskrbela Jasna Kuljaj. 

Jože Potrebuješ se je na Instagramu še pošalil, da bo s svojo ekipo Špelo ali Jasno slekel do pasu, Grošljeva pa ga je zaradi te izjave označila za pravličarja. No, upamo, da mu bo vseeno uspelo in da kaj tudi fotografira … 

Utrinke njihove morske žurke si poglejte v galeriji!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.