Kakšna je kopalnica vaših sanj?

Foto: Žurnal24 Dramatičen vtis po zaslugi keramičnih ploščic ... Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Kopalnica je za veliko ljudi najljubši prostor v stanovanju. Če imate srečo, da je vaša kopalnica velika (ali pa vsaj nekoliko večja), lahko iz nje naredite marsikaj.
Oglej si celoten članek

V fotogaleriji poglejte nekaj kopalnic, za katere bi težko rekli, da so ravno vsakdanje. A včasih je dovolj že majhen poseg, da prostor, kjer s sebe speremo umazanijo zoprnega dne, spremenimo v nekaj posebnega. Nekaj kopalnic v fotogaleriji je sicer tako drugačnih, da si jih verjetno le težko predstavljate v svojem stanovanju, a mogoče vas dajo navdih. Navsezadnje je važna ideja. Morda le namig: dobro razmislite, s kakšnimi ploščicami boste obložili stene, saj prave ploščice delajo čudeže. Ena od možnosti pa je tudi les, ki da občutek, da ste v savni.

Če pa še niste prepričani, kaj hočete, je rešitev v tisti najbolj običajni beli kopalnici, ki nekaj posebnega postane z dodatki: zaveso za tuš kabino, lončki, košem za smeti, brisačami ... Prednost takšne kopalnice je tudi to, da jo lahko velikokrat spremenite in "prenovite" že z nakupom novih kopalniških dodatkov. Vas navdušuje "minimalistični zen", starinski, romantični, podeželski in še kakšen slog v kopalnici? Oglejte si fotogalerijo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.