Kakšna klofuta za Ksenijo Kranjec!

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Veljala je za favoritko, a Hrvatu ni pomembna le lepota ...
Oglej si celoten članek

Za slovensko starleto Ksenijo Kranjec se je hrvaška različica šova Sanjski moški klavrno končala. Svetlolaska, ki je znana po tem, da skače iz šova v šov - bila je v slovenskem Big Brotherju in Kmetiji, pa tudi v srbskem Baru - v zadnjem delu ni dočakala niti podelitve vrtnic. Lepi Toni jo je izločil še pred svečano ceremonijo, čeprav je bil sprva nad njo navdušen.

Povedal ji je, da je na skupinskih zmenkih zaradi nje napeto in poudaril, da je bil do nje vedno iskren in da ji nič ne zameri, nato pa izjavil usodne besede: "Mislim, da nima smisla, da ostaneš."

Ksenija mu je odvrnila, da vidi le svojo plat zgodbe, a Toni se ni pustil motiti. "Če si za to, bi te pospremil ven. Ne bi zavlačeval." Ksenija mu je zabrusila, da ji je polepšal večer in dodala: "Nisi slab, ampak vseeno bi moral imeti 'tisto nekaj'."

"Ves čas sem ji dajal možnost, sploh ker je prišla pozneje. To sem moral upoštevati. Na prvi pogled me je očarala, a nekje v možganih je bil dvom, ki se ga nisem mogel otresti," je razložil svojo odločitev.

Čeprav je Ksenija s pokončno glavo odvihrala iz vile, pa je bilo iz njenih izjav mogoče razbrati, da ji ni vseeno. "Res nepričakovano. Ko vidim, katere so ostale in katere ne, mislim, da nisem za Tonija. Vem, da sem mu všeč, ampak od mene ni dobil pravega odziva in najbrž me je zato izločil. Če bi se pretvarjala, bi verjetno ostala, ker mislim, da do tega videza kljub vsemu ne bi ostal ravnodušen," je še dejala lepotica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 17:16 21. April 2023.

    "... je še dejala lepotica." Ma kakšna lepotica neki, navadna plastična spaka, pisunček pa naj gre k optiku po očala.

  • 01:27 27. Januar 2023.

    Punce ni čisto glajzik.

  • 00:01 27. Januar 2023.

    Koliko izlivov vam je, pokasirala na popek, da jo tako vztrajno nastavljate javnosti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.