Kakšna ljubezenska zgodba našega tenisača in misice!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oba sta bila grdo prevarana …
Oglej si celoten članek

Naš profesionalni teniški igralec Blaž Rola in njegova soproga Vanesa Rola, prva spremljevalka miss Universe 2008, ki se danes ukvarja s spletnim marketingom, imata ljubezensko zgodbo, ki bi lahko bila navdih za čisto pravo telenovelo. 

Spoznala sta se pred sedmimi leti in sicer tako, ne boste verjeli, da je Blaža dekle varalo z Vanesinim takratnim fantom. Ob tem bolečem odkritju je Vaneso in Blaža povezal skupni prijatelj, saj sta se želela pogovoriti o tem, kaj sta partnerja počela za njunim hrbtom. Iz tega poznanstva je nato zraslo prijateljstvo, ki pa je preraslo v ljubezen. Danes sta Blaž in Vanesa poročena in imata ljubko enoletno hčerko Izabelo, medtem ko sta se njuna nekdanja partnerja že razšla. Kakšna zgodba! 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.