Kakšna mora biti prijateljica za zabavo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Samske ženske se na zabavo raje odpravijo z manj privlačnimi prijateljicami, pravijo izsledki britanske raziskave.
Oglej si celoten članek

Ko se samske ženske odpravijo na zabavo, to najraje delajo v spremstvu več prijateljic, po možnosti takšnih, ki so manj privlačne. Anketa, ki so jo izvedli v Veliki Britaniji, je pokazala, da si ženske želijo prav posebnih prijateljic, s katerimi se bodo zabavale. In kakšne lastnosti mora imeti prijateljica za zabavo? Biti mora duhovita, znati mora poslušati, rada mora imeti zabavo in najpomembnejše – biti mora povprečnega videza. Anketiranke so priznale, da manj privlačna prijateljica pomeni, da bodo imele same več priložnosti za spogledovanje.

Pomembna funkcija

Prijateljica za zabavo pa ima še eno pomembno funkcijo. Če kakšen mladenič postane preveč naporen, se od prijateljic pričakuje, da bodo rešile zadevo. Ponavadi se dekleta vnaprej dogovorijo o znakih, ki pokažejo, da je treba priskočiti na pomoč, poroča Daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.