Kakšna obleka! Madonnina hčerka rada provocira

Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon Foto: Profimedia lourdes leon
Jabolko ne pade daleč od drevesa.
Oglej si celoten članek

Če si v sorodu z Madonno, imaš divjost in nagnjenost k provociranju verjetno v krvi. Pevkina hčerka Lourdes je glede tega zelo podobna svoji mami. Že pred leti je lepotička dokazala, da se požvižga na vse norme, lepotne ideale in trende ter se po svetu ponosno sprehajala neobrita. To sicer počne tudi sedaj ...

Tokrat pa je veliko prahu dvignila na dogodku CFDA/Vogue Fashion Fund Awards, ki je potekal v New Yorku. 22-letnica se je na rdeči preprogi pokazala v prosojni obleki in s prosojnim nedrčkom ter s svojimi poskočnimi bradavičkami razveselila fotografe.
Mama ji je verjetno za pogum zaploskala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:31 7. November 2018.

    Mama boljša,

  • Aro
    14:22 7. November 2018.

    Mama je v njenih letih izgledala veliiiko boljše

  • 13:33 7. November 2018.

    Ne vem, a je grda al sam fejst grda.. ? Rabim pomoč

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.