Kakšna sprememba: Vin Diesel le še senca akcijskega junaka

Foto: Profimedia vin diesel Foto: Profimedia vin diesel Foto: Profimedia vin diesel Foto: Profimedia vin diesel
Kje so mišice?
Oglej si celoten članek

Ko je Vin Diesel slekel majico, so ženske omedlevale … No, morda ne dobesedno, zagotovo pa so dvakrat pogledale za njim. To bi se verjetno zgodilo tudi sedaj, če bi ga sploh prepoznale. 

Igralec, znan predvsem iz franšize Hitri in drzni, se je malo razpustil in sedaj namesto mišic razkazuje okrogel trebušček. 

Paparaci so 52-letnika, čigar pravo ime je Mark Sinclair, ujeli na balkonu nekega hotela na Floridi. Zvezdnik je sicer znan po tem, da se zelo hitro spet spravi v „formo“, ko se mu nasmiha nova vloga, zato nas ne skrbi, da bi Hollywood nanj pozabil, ko bodo spet iskali nekoga za akcijski film.

Njegove nove fotografije lahko vidite v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:34 3. December 2019.

    To je posneto letos poleti, vem ker sem v sosednji sobi užival dopust z KATE BEKINSALE ŠLI SMO PARKRAT NA …

  • 12:46 3. December 2019.

    Precej stare fotke z balkona. Že pred leti videno. Brez veze se naprezate. Vin je še vedno dečko na mestu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.