Kakšnega psa bi si morali izbrali glede na znamenje?

Foto: Žurnal24 Prepričajte se, da ste odstranili glavico klopa, in kosmatinca opazujte še nekaj Foto: Žurnal24 Foto: Profimedia haski Foto: Profimedia Weimarski ptičar Foto: Shutterstock čivava Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock) Foto: Profimedia Shiba Inu Foto: Lana Premk Avstralski ovčar Foto: Shutterstock labradorec Foto: Žurnal24 Beagle Foto: Profimedia Chow Chow Foto: Profimedia Višavski terier, pes
Ste kdaj pomislili, da vašemu astrološkemu znamenju ustreza določena pasma najboljšega prijatelja?
Oglej si celoten članek

Ribi: Francoski buldog

Ste polni presenečenj, kar velja tudi za male francoske buldoge. Ima zelo pestro osebnost za tako majhno pasmo, kar vam ustreza. Tako kot vi, tudi 'francoz' vedno poskrbi, da so ljudje okoli vas (njega) vedno nasmejani in dobre volje.

Oven: Nemški ovčar

Pogumen, odločen in neusmiljen. Ovne velikokrat uvrščajo med najmočnejša nebesna telesa, kar lahko rečemo tudi za nemške ovčarje, ki veljajo za eno najbolj poslušnih in pametnih pasem. Zagotavljamo, da si bosta ustrezala.

Bik: Haski

Verjetno iščete psa, ki je energičen in močnega karakterja, aktivnega, ki bi dopolnjeval vaše aktivno življenje. Haskiji so kot nalašč za vas. Tako kot vi tudi haskiji ne klonejo pred izzivi in pritiskom, poleg tega pa so zelo sočutni in skrbni.

Dvojčki: Weimarski ptičar

Lovski psi so kot nalašč za vas, ki ste nenehno aktivni in polni energije. So izjemno pametna in 'komunikativna' pasma. Sčasoma se bosta razumela tako dobro, da bosta razumela samo še vajine poglede. Besed ne bosta več potrebovala.

Rak: Čivava

Vaš idealni spremljevalec je spontan in navihan, tako kot vi. In ker so čivave znane po svoji ekscentričnosti in neustrašnosti, ni boljšega prijatelja za vas. Ta mali kuža se bo z vami igral, z vami šel na morje in se ob filmih zvečer crkljal z vami. Tako vi kot tudi čivava namreč obožujeta pozornost.

Lev: Zlati prinašalec

Tako vi kot zlati prinašalec ste odlična družba, ki velja za enega najbolj pozitivnih in nasmejanih v svoji družbi. Eden drugega bosta razveseljevala. Zlati prinašalec je zvest, energičen in vedno vesel – je vse to, kar pri prijateljih iščete in spoštujete.

Devica: Shiba Inu

Veljate za enega najpametnejših astroloških znamenj in iščete kakršnokoli družbo, saj vam bo vsaka predstavljala izziv. Japonski psi so znani po svoji inteligenci in neodvisnosti.

Tehtnica: Avstralski ovčar

Cenite uravnoteženost med aktivnostmi in prav ta pasma je ustvarjena za vas, saj je lahko mirna in zaspana, lahko pa je razigrana in igriva. Z njim greste lahko v hribe, na morje ali pa ste preprosto na kavču.

Škorpijon: Labradorec

Tako vi kot labradorci spoštujejo zvestobo. Ljubitelji narave bodo v labradorcu našli svojega najboljšega prijatelja, ki vas bo razveseljeval tudi v trenutkih, ko mislite, da dobro skrivate svojo žalost ali razočaranje.

Strelec: Beagle

Si želite nove avanture? Beagle vas bo odpeljal na najdaljši in najbolj zabaven sprehod. Beagli so lovci, zato bodo sledili vonjem divjadi, zato vseeno malo popazite nanj.

Kozorog: Chow Chow

Zamišljeni in dostojanstveni chow chowi vas bodo navdušili. Vaš krog zaupanja je majhen, a mali kosmatinec bo poskrbel, da vam bo hitro prirasel k srcu in postal vaš najboljši prijatelj.

Vodnar: Višavski terier

V vašem besedišču besede 'dolgčas' ni, za kar pa bo poskrbel tudi navihani višavski terier. Razigrani kosmatinec se rad igra in poskrbi za zabavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:29 13. Junij 2017.

    Na kratko: čisto mimo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.