Kakšni geni! Nič čudno, da je ta deklica tako lepa!

Foto: Profimedia mila kunis, ashton kutcher Foto: Profimedia mila kunis, ashton kutcher Foto: Profimedia mila kunis, ashton kutcher Foto: Profimedia mila kunis, ashton kutcher Foto: Profimedia mila kunis, ashton kutcher Foto: Profimedia mila kunis, ashton kutcher
Vzemite si trenutek in si oglejte to lepo družinico.
Oglej si celoten članek

Igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher sta leta 2015 stopila pred oltar, eno leto prej pa se jima je rodila hči Wyatt Isabelle, ki je 1. oktobra letos dopolnila pet let. Par ima še sinčka Dimitija, ki je star 2 leti.

Družinico so paparaci pred kratkim ujeli v zabaviščnem parku Disneyland. V galeriji si lahko ogledate, kako so uživali.

Ashton je sicer v zadnjem času doživljal velik stres, saj je izšla avtobiografija njegove bivše žene Demi Moore, v kateri je med drugim razkrila, da jo je Ashton varal in da je samo zaradi njega privolila v trojčka. Mila se na očitke ni odzvala, Ashton pa je na Twitterju zapisal: "Ravno sem želel pritisniti gumb in poslati zelo oster tweet. Nato sem pogledal sina, hčerko in ženo ter ga izbrisal."

mila kunis

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.