Kakšno darilo pa je pravljica?

Foto: Gledališče Glej
Foto: Gledališče Glej
V sklopu 4. Festivala Bobri, bodo v Gledališču Glej ob 18. uri uprizorili lutkovno predstavo Darilo.
Oglej si celoten članek

Gledališče Konj je pripravilo že četrto predstavo, katere osrednji lik je krokodilček Kroki, z njim pa so vedno tudi zvesti prijatelji zajec Tine, veverica Zdenka, merjasec Pavle in sova Urša.

Tokrat se bodo že tradicionalno dobili pri Krokiju. Dogovorili so se, da bodo s seboj prinesli darila. Ampak ne kakršna koli. Pomembno je, da so doma narejena. Tako prinesejo košaro s krhlji, čaj, sirup in pravljico. Pravljico? Tu pa se začne zapletati. Pravljica, kakšno darilo pa je to?

Predstava bo odigrana na lesenem odru, ki se spremeni v senčno gledališče. Lutke so lesene marionete, vodene od zadaj, in senčne lutke.

Cena vstopnice znaša pet evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.