Kam je izginil denar?

Foto: Žurnal24 Koliko bo dobila Michelle?
Heath Ledger naj bi imel v času svoje smrti na računu le sto tisoč dolarjev. Oče njegove nekdanje zaročenke se sprašuje, kam so izginili milijoni.
Oglej si celoten članek

Je možno, da igralec, ki je posnel več uspešnih filmov, bil nominiran za oskarja in ki je veljal za enega od najbolj perspektivnih igralcev Hollywooda, na računu ni imel več kot le sto tisoč dolarjev? To se sprašuje tudi oče Michelle Williams, nekdanje zaročenke tragično preminulega igralca Heatha Ledgerja.

Ta naj bi poleg omenjene vsote v času svoje smrti imel še avtomobil v vrednosti 25 tisoč dolarjev in pohištvo v vrednosti 20 tisoč dolarjev. To izhaja iz dokumentov, ki jih je igralčev oče Kim predložil sodniku.

"To ni možno. Gospod Ledger nam mora razložiti, kam je izginil Heathov denar. Ne vem, koliko je Heath zaslužil, vem pa, da Kim sodišču ni posredoval vseh informacij," meni Michellin oče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.