Kamala končno razkrila svojo lokacijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Skrivnost je razkrita. Kamala si je kupila enosmerno letalsko vozovnico do …
Oglej si celoten članek

Kamala je v Franciji, natančneje v Cannesu, septembra pa namerava odpotovati v Los Angeles, kjer se bo poskušala sestati z voditeljico Ellen DeGeneres. Vsaj tako napoveduje na svoje Facebook profilu. xxx

Simpatična in ambiciozna kuharica nam je sicer razkrila, da je v tujini našla producente, ki se zanimajo za njen erotični kuharski šov Kamalasutra, v kateri bi hrano stregla na golem ženskem telesu. "Našla sem igralko," je na Facebooku še sporočila Kamala in dodala, da njena pot ni bila lahka, a da nikoli ne odneha in da se je in se bo vedno zanašala na svojo intuicijo, ki jo je tokrat odpeljala v Francijo.

Njen podvig v tujini se je sicer začel s slabo novico. Kaj se ji je zgodilo, lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.