Kamala z goloto vzbudila zanimanje tujih producentov

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kamala se odpravlja v tujino in se ne misli vrniti dokler ne doseže svojega cilja.
Oglej si celoten članek

Kamala ima že dolgo časa željo stopiti v stik z Ellen DeGeneres in njenimi producenti. Upala je, da bo osvojila pokal MasterChef in postala prvi veganski MasterChef, kar bi bila stopnička bližje Ellen, vendar ji to žal ni uspelo.

A simpatična kuharica se ne da, zato je poiskala nov način, s katerim bo prišla do svojega cilja. Koncept za njen erotični kuharski šov Kamalasutra je že pripravljen in Kamala je na ta račun dobila edinstveno priložnost, razgovor s tujo produkcijsko ekipo. "Ne grem še v Ameriko, je pa to stopnička bližje mojemu cilju. Imam enosmerno vozovnico in ne mislim odnehati dokler ne dosežem cilja, produkcijske ekipe Ellen," pravi chefinja, ki bo medijski prostor razburkala s kulinarično oddajo, v kateri bo hrano stregla na golem ženskem telesu.

"V Sloveniji sem imela kar težave najti igralko. Sedaj gre z mano igralka, učiteljica joge in plesalka, ki si želi svetovne slave. Zaenkrat je še neznano ime, a bom že kmalu razkrila tudi te podrobnosti," je skrivnostna Kamala, ki prav tako molči o prihajajočem sestanku, povedala je le, da se najprej odpravlja v eno izmed evropskih prestolnic, ki naj bi bila meka za filmarje.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:50 30. Junij 2016.

    kdo za en lulček, pa je ta kamala???

  • 06:56 30. Junij 2016.

    Še ena bolana zgodba...

  • 20:37 29. Junij 2016.

    kot, da ne morem kot vsak normalen iz krožnika jest

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.