Kamasutra: Izračunajta si svoj položaj

Foto: Žurnal24
V poplavi položajev, ki jih ponuja Kamasutra, si lahko zdaj izberete tistega, ki vam v danem trenutku najbolj ustreza. Preizkusite!
Oglej si celoten članek

Kalkulator, ki prikaže položaj, ki najbolj ustreza vam in vašemu partnerju, lahko zelo izboljša vaše spolno življenje.

Na spletni strani Free Kamasutra position calculator vnesete vaše in partnerjevo ime ter rojstni datum obeh in kalkulator bo na podlagi astroloških postavitev izračunal najprimernejši položaj za današnji dan. Prikazala se bo sličica položaja, zraven pa še kratek opis, kako se ga kar najbolje lotiti.

Kalkulator je sicer namenjen za zabavo in v izobraževalne namene, položaje pa bo podal le polnoletnim osebam, torej starejšim od 18 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.