Kamovo kolo ali čutna meditacija

Foto: Žurnal24 Prepustita se meditativnim minutam.
Ananga ranga razkriva več klečečih in ležečih položajev. Tokrat se spoznajte s kamovim kolesom.
Oglej si celoten članek

Pri tem položaju ženska sedi na partnerju z iztegnjenimi nogami. Moški prav tako sedi z iztegnjenimi nogami in partnerico podpira pod lopaticami. Iztegnjene okončine spominjajo na špice pri kolesu, zato je ta položaj dobil poimenovanje kamovo kolo. Najboljše pri tem položaju je to, da se ženska nagne nazaj in se odmakne toliko, da moški spolni ud ostane nabrekel, kar obema nudi več ugodja.

Meditacija, ki dvigne duha
Zamisel, na kateri temelji kamovo kolo, se razlikuje od sodobnega pogleda na spolnost. Ta položaj sicer ne zagotavlja silovitega erotičnega draženja, ki vodi do hitrega orgazma, temveč je položaj v resnici oblika spolne meditacije, ki naj bi dvignila zavest, izostrila tek in okrepila dobro počutje. Skrajni cilj tega spolnega stanja je uravnovešen duh – jasen, miren in srečen um.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.