Kandidat MasterChefa odprl počitniški album

Foto: Osebni arhiv Miha Hauptman Foto: Osebni arhiv Miha Hauptman Foto: Osebni arhiv Miha Hauptman
Miha Hauptman ima poleg kuhanja še eno strast – potovanja.
Oglej si celoten članek

Eden najperspektivnejših kandidatov šova MsterChef Slovenija Miha Hauptman je za Žurnal24 odprl svoj album in nam razkril, da rad potuje. Še zlasti zaljubljen je v Šrilanko. "Zelo rad potujem po svetu in poizkušam različne kulinarične kulture. Zagotovo je bila ena izmed najbolj zanimivih izkušenj popotovanje po Šrilanki in Maldivih. Vzel sem si en mesec časa, da raziščem njihovo kulturo in poizkusim čim več tradicionalnih jedi. Nad okusi sem bil zelo fasciniran in navdušen, kljub močni začinjenosti in pikantnosti,“ je povedal Miha in dodal, da je od tega potovanja minilo že tri leta in da bi se v te dežele zelo rad vrnil.

“Šri Lanka mi je dala ogromno lepih spominov, prepotoval sem skoraj celo, bil na safariju, šel z barko opazovat kite, obiskal veliko templjev, ogledal sem si njihov tradicionalni ples, obiskal sirotišnico slonov in še veliko drugih stvari,“ se potovanja spominja simpatični kuhar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.