Kandidatka preverila mednožje

Foto: Planet TV Zmenek na slepo Anja Terlep Foto: Planet TV Zmenek na slepo Anja Terlep Foto: Planet TV Zmenek na slepo Anja Terlep
Ena od kandidatk šova Zmenek na slepo Anja Terlep se je takoj spravila k stvari.
Oglej si celoten članek

Anjo Terlep, ki se je za ljubezen borila že v šovu Ljubezen na deželi, so kamere novega šova Zmenek na slepo ujele, kako se je poljubljala z dvema kandidatoma, enega od njiju pa je še nesramežljivo zgrabila za mednožje. Med spoznavanjem oziroma tipanjem kandidata Jerneja ji je roka namreč ušla na njegovo premoženje, kar je storila povsem nehote, nam je pojasnila. "To se je zgodilo čisto podzavestno, ko sem ga pač pretipala."

Na vprašanje, kakšno bogastvo skriva v hlačah, je v smehu odgovorila: "Na to ne bom nič odgovarjala. V temni sobi smo se pač pretipali, to je bilo pa to," je pojasnila in dodala, da se je Jernej ob tem le zasmejal. "Če mu ne bi bilo prav, bi mi najbrž rekel, da sem šla čez mejo. Ko sva se pogovarjala, se mi je namreč zdel zelo odkrit. Ne vem, mogoče mu je bilo všeč (smeh). Kolikor vem, je rekel, da sem očitno takoj hotela vedeti, pri čem sem." Na vprašanje, ali je po otipanem res vedela, pri čem je, nam je v smehu odgovorila: "Ja, no, recimo, da ja."

Kot kaže, Anja res ni ravno med sramežljivimi, saj se je v šovu pobliže spoznala s še enim kandidatom. Več si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:46 23. Januar 2014.

    ti bi pa samo rožce skupaj sadil lol. Bodi ti baba pa hodi 2 meseca na zmenke na koncu pa …

  • 10:56 23. Januar 2014.

    Škoda ker je prekmal nehala preverjat....bi model še robček papirnati rabu...

  • 10:46 23. Januar 2014.

    lohk bi mu ga tud spušila... vlačuga ena sam kito bi rada

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.