Kandidatka Sanjskega moškega Teji Jugovic ponujala denar

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Si mislite?
Oglej si celoten članek

Nekdanja resničnostna zvezdnica šova Gostilna išče šefa, danes podjetnica in spletna vplivnica Teja Jugovic je znana kot velika ljubiteljica domačih ljubezenskih resničnostnih šovov. Na šov Ljubezen po domače je s soprogom Janijem za svoj Instagram profil posnela celo parodijo, trenutno pa z veseljem spremlja šov Sanjski moški. A očitno ta hobi ni tako sanjski, saj so se od Tejo obdregnile nekatere tekmovalke, ki menijo, da kot mamica dveh otrok ne bi smela promovirati erotičnih igračk in se šaliti s kapo, na kateri je prišit plišasti penis.

Teja meni, da si tekmovalke s tem le želijo njeno pozornost in pozornost njenih sledilcev, a da na to "finto" ne bo padla. "Ena izmed tekmovalk, ki mi je sicer v preteklosti že dvakrat pisala, ali bi lahko delila njeno zgodbo, mi je ponujala denar v zameno, če na svojem Instagramu delim njen profil," je tudi za zurnal24.si zaupala Teja, ki pa ni želela razkriti, za katero izmed kandidatk gre.

Več o šovu, ki poteka izven šova, si poglejte v Tejinem posnetku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.