Kandidatke za miss pristale v jacuzziju

Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011 Foto: Vesmin Kajtazovič Miss Slovenije 2011
Finalistke za miss Slovenije 2011, ki se bodo to nedeljo predstavile na finalnem izboru, so konec tedna odvrgle odvečne krpice ter se pustile razvajati v aromatičnih savnah in masažnem jacuzziju.
Oglej si celoten članek

Kandidatke za letošnji izbor miss Slovenije so ta teden polno zaposlene, saj potekajo še zadnje priprave na finale, ki bo to nedeljo. Teden so začele z ogledom Slovenj Gradca in njegovih znamenitosti, spoznale pa so tudi župana mesta Matjaža Zanoškarja. Torek so preživele v Lipici, kjer so uživale v jahanju, vožnji s skuterji, obiskale pa so tudi nekaj sponzorjev.

Pred njimi so še ure in ure vadbe koreografije, pri kateri po besedah njihove mentorice Nine Rajbar že uspešno napredujejo in se pripravljajo na izbore Top Model, Talent show, Miss bikini za Miss Slovenije 2011, ki bo potekal v četrtek v Postojnski jami, in na finalni izbor, ki bo v nedeljo, 26. junija v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.