Kanye je Kim podaril milijon, da je zavrnila ta posel!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako se ji je zahvalil, ker mu je naredila uslugo ...
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je na konferenci New York Times DealBook spregovorila o posebni poslovni ponudbi, ki jo je na željo svojega moža Kanye Westa zavrnila, on pa se ji je zelo velikodušno zahvalil. "Neka modna znamka mi je ponudila milijon dolarjev za eno objavo na Instagramu. Pomislila sem, da bi to bilo zelo lahko. Izbrala bi oblačila, ki so  mi všeč in sledila bi sproščena objava," je zaupala Kim, a očitno se je nekje le zataknilo. 

Ko je o ponudbi povedala soprogu, jo je ta prosil, naj jo zavrne. "Prosil me je, naj jih iz spoštovanja do njega zvarnem. Rekel je, da z njimi ne bi smela sodelovati, saj kopirajo kose iz njegove kolekcije. Seveda sem ga razumela in jih brez slabe vesti zavrnila. Za materinski dan pa mi je Kanye nato podaril kuverto s čekom za milijon dolarjev in pripisom 'hvala, ker nisi objavljala za drugo znamko'. Ponudil pa mi je še, da postanem solastnica njegove znamke Yeezy. Tudi v tem je moč, da včasih rečete ne,“ je dodala Kim, ki se je konference udeležila v družbi soproga in mame.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.