Kanye po kolenih za Wintourjevo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kanye West si želi, da bi njegova Kim in njuna hčerka North pristali na naslovnici revije Vogue.
Oglej si celoten članek

"Ni novost, da Kanye West obožuje revijo Vogue in njeno urednico Anno Wintour. Znano pa je tudi, da Anna ni fanica Kim Kardashian in da v svoji reviji ne objavlja resničnostnih zvezd. Kanye ne bo dovolil, da bi Northino prvo fotografijo naredil paparac in jo prodal po vsem svetu. Želi si profesionalnega fotografa in naslovnico Vogue. Anno bo o tem le težko prepričal,“ je izdal vir.

A Kanye se ne da. Zbral je najnovejše statistike, ki kažejo, da se prodaja časnikov in revij poveča, če je na naslovnici kdo iz resničnostnih šovov. Cosmopolitan naj bi s Kim na naslovnici celo dosegel nov rekord leta. Aprilska revija se je prodala v kar 1,2 milijona izvodih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.