Kanye pretepel 18-letnika

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Neki 18-letnik si bo dobro zapomnil dan, ko je užalil Kim Kardashian.
Oglej si celoten članek

Kanye West je dobesedno pobesenel, ko je slišal, kaj je 18-letnik rekel njegovi zaročenki Kim Kardashian. Označil jo je za "n****r lover" (ljubiteljico Afroameričanov, op. p.), zaradi česar je raper fantu namenil kar 30 udarcev, je za spletno stran TMZ povedal očividec.

Incident se je zgodil v pisarni kiropraktika, kjer je bila Kim naročena za terapijo. 18-letnik je sedel na stolu in si prekrival obraz, ko se ga je Kanye lotil, Kim pa je v tišini opazovala, kako ga pretepa. Receptorka je kričala, naj preneha, a zvezdnik jo je ignoriral, je še izdal očividec.

Pretepanje se je končalo, ko je v čakalnico pritekel eden od zaposlenih in Kanyeja zaustavil. Razjarjenega raperja je vrgel iz prostorov, Kim pa mu je sledlila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.