Kanye s še eno bizarno željo za Kim

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Kanye West očitno še vedno ni najbolj zadovoljen s svojo bodočo ženo Kim Kardashian. Zdaj jo želi spremeniti v novodobno Coco Chanel.
Oglej si celoten članek

Da se njen slog, odkar je spet v zvezi z modnim gurujem, spreminja, je očitno, Kanye pa je tudi že večkrat poudaril, da želi, da bi Kim postala bolj uglajena in šik. Zdaj naj bi šel še korak dlje in od svoje zaročenke zahteval, naj se osredotoči na luksuzne modne znamke in slog slovite francoske modne ikone.

"Kanye resnično verjame, da je lahko Kim naslednica Coco Chanel," je za Radar Online razkril neimenovan vir in dodal, da naj bi se Kim že nekaj časa po zaročenčevem ukazu na skrivaj učila o visoki modi.

Pa bodo priučena uglajenost, želja po biti še boljša in prestižni modni kosi dovolj, da se bo resničnostna zvezdnica postavila ob bok slavni Coco Chanel? Dvomimo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.