Kanye se boji, da bo Kim končala kot njegova mama

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tako Kim Kardashian možu povzroča sive lase.
Oglej si celoten članek

Ameriški paparaci so Kim Kardashian pred nekaj dnevi spet ujeli, kako je zapuščala ordinacijo svojega lepotnega kirurga v Beverly Hillsu. Radar Online piše, da se Kanye West zelo boji za njeno zdravje in jo prosi, da naj neha z lepotnimi posegi.

Kanye se namreč boji, da njegovo ženo čaka enaka usoda kot njegovo pokojno mamo. Raperjeva mama je namreč umrla zaradi komplikacij po lepotni operaciji. "Kim ne more nehati. Prišlo je tako daleč, da ji je Kanye že grozil, da jo bo zapustil, če ne bo končala s tem," je povedal neimenovani vir blizu raperju.

"Kim operacij ne more več zanikati. Čeprav ji vsi govorijjo, da si ni več podobna, Kim meni, da je z vsako operacijo lepša." Po tem, ko so jo paparaci ujeli pred ordinacijo, je na Snapchatu ponosno povedala, da si je dala odstraniti strije, ki so se na stegnih in trebuhu pojavili po porodu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.