Kanye se je znesel nad Američani

Foto: FameFlynet Kanye West Foto: FameFlynet Kanye West Foto: FameFlynet Kanye West Foto: FameFlynet Kanye West Foto: FameFlynet Kanye West Foto: FameFlynet Kanye West
Ameriški raper Kanye West se je prek Twitterja znesel nad ameriškimi moškimi in njihovim stilom. Zvezdnik je bil tudi tokrat brez dlake na jeziku.
Oglej si celoten članek

Razvpiti Kanye West se je nedavno peljal po ulicah New Yorka in ni mu bilo všeč, kar je videl. Stil Američanov se mu zdi ogaben in kar ne more verjeti, kako "nemodni" so. O tem se je razgovoril tudi na Twitterju: "Peljal sem se skozi mesto in opazil kar nekaj stvari, ki jih sovražim. Sovražim zapete srajice s kapucami, sovražim kapuce s športnimi jaknami, sovražim športne jakne z zapetimi srajicami, kavbojke z elegantnimi čevlji, sovražim trenčkote v kaki odtenku in v kombinaciji s kavbojkami in ponošenimi supergami ... in vse to je trajalo pet ulic!"

Moda je poleg glasbe že dlje časa Kanyeva strast, saj je oktobra 2011 lansiral lastno kolekcijo DW, ki jo je poimenoval po pokojni mami Dondi. Ta je novembra 2007 umrla zaradi zapletov med lepotno operacijo. Raper je pred dvema mesecema predstavil novo kolekcijo, ki je za razliko od prejšnjih požela kar nekaj pohvale, a zvezdniku očitajo, da še vedno ni razvil lastnega prepoznavnega stila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 9
    02:44 12. Maj 2012.

    "The name of the line is Kanye West not DW... The Dw was a design element placed on the invite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.