Kanye West imel nov izpad

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ameriški raper Kanye West očitno hoče Jay-Z-ja samo zase. Pred nekaj dnevi je imel zaradi njegovega sodelovanja z Justinom Timberlakom namreč ljubosumen izpad.
Oglej si celoten članek

Poleg svoje glasbe je Kanye West najbolj znan po otročjem obnašanju in čudnih izpadih. Po tem, ko se je leta 2009 osramotil na podelitvi MTV-jevih videonagrad, ko je nesramno prekinil zahvalni govor Taylor Swift, je imel pred nekaj dnevi spet svoj trenutek.

Foto: Reuters Kanye West Jay-Z Med koncertom v Londonu je med pesmijo Clique odkrito povedal, kaj si misli o sodelovanju Jay-Z-ja in Justina Timberlaka, saj je svoje misli po rapersko skoval v rimo: "Remind me again who’s the original superfly. Man, I got love for Hov but I ain’t f***ing with that Suit & Tie." To bi v prevodu zvenelo nekako takole: "Spomnite me, kdo sta originalno najbolj vroča. Stari, obožujem Hova, a ne bom se zaj****al s tem Suit & Tie." V zadnjem stavku je Kanye uporabil Jay-Z-jev vzdevek "Hov", s "Suit & Tie" pa se je nanašal na najnovejšo Justinovo pesem, pri kateri pevec sodeluje z Beyoncéjinim možem.

A Kanyeja ne boli le to, da sta skupaj posnela pesem, prizadelo ga je tudi dejstvo, da sta si dovolila v duetu nastopiti še na letošnjih Grammyjih. Zato je med londonskim nastopom nadaljeval: "Remind me again why we in this s***. Remind me again why the Grammys can suck my d***." Prevod: "Spomnite me, zakaj smo v tem sranju. Spomnite me, zakaj mi Grammyji lahko potegnejo ti**."

Ob vsem tem nas zanima le, kdo bo večji otrok, ko bo Kanye poleti dobil hčerko s Kim Kardashian?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.