"Kanye West je klovn"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Liam Gallagher se je ponorčeval iz raperja Kanyeja Westa in njegove nedavne nezgode.
Oglej si celoten članek

Potem ko je pred mesecem Kanye West trčil z glavo v prometni znak, ko je skušal ubežati paparacem, mu je javnost prizanesla. Do sedaj, ko je nekdanji frontman skupine Oasis raperja označil za klovna.

Pevec Liam Gallagher, ki trenutno prepeva v skupini Beady Eye, ni oboževalec raperja in je prepričan, da je idiot, ker je po nesreči treščil v znak.

Prav tako ne bo kupil raperjevega zadnjega albuma. Na vprašanje, kaj si misli o njegovem albumu, je pevec s kletvicami odvrnil, da ga ne zanima, kaj počne in ima „ta preklet klovn“.

Obregnil se je ob njegovo hojo, ko je srečal paparaze: "Ko jih srečaš, moraš dvigniti glavo in hoditi naprej. On pa jo je sklonil in se zabil v preklet znak. Dvigni glavo, da boš vedel, kaj delaš! Da si razbije glavo, to je pa res preklet idiot," ni našel lepih besed zanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.