Kanye West kljub ločitvi Kim poslal čudovito valentinovo darilo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Očitno nad njunim propadlim zakonom še ne misli obupati …
Oglej si celoten članek

Kanye West še ni obupal nad svojim propadlim zakonom, saj je kljub vsem znakom, ki kažejo na dokončno ločitev v marcu, Kim Kardashian poslal poln prtljažnik rož. Ye je svojo gesto objavil na družbenem omrežju in pokazal, da je vozilo personaliziral z napisom: "Moja vizija je kristalno jasna." 

A Kim in Kanye sta sredi ločitve, zato je ta poteza nekoliko bizarna.  Kim je praznik zaljubljencev namreč praznovala s svojo novo simpatijo Petom Davidsonom, s katerim sta proslavila ob večerji, Kanye pa naj bi po kratki romanci prekinil z igralko Julio Fox.

West pa očitno ne bo odnehal, čeprav je Kim v nedavnem intervjuju za Vogue povedala, da se bo v novem desetletju posvečala predvsem sebi, svojim željam in otrokom. Pred dnevi je na Instagramu celo objavil fotografije Kim in otrok ter zapisal: "Bog, prosim ponovno združi našo družino."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.