Kanye West razočaral modne kritike

Foto: Reuters Kanye West moda Foto: Reuters Kanye West moda Foto: Reuters Kanye West moda Foto: Reuters Kanye West moda Foto: Reuters Kanye West moda Foto: Reuters Kanye West moda Foto: Reuters Kanye West moda
Raper Kanye West se je na pariškem tednu mode predstavil s kolekcijo ženskih oblačil.
Oglej si celoten članek

Modno oblikovanje postaja hobi glasbenikov in igralcev, a Kanye se je za razliko od ostalih za  modnega oblikovalca celo izšolal. Moda je njegova strast, ki ji je tudi v preteklosti posvečal veliko pozornosti. Sodeloval je s priznanimi imeni, kot sta Fendi in Louis Vuitton, tokrat pa je prvič oblikoval kolekcijo ženskih oblačil. Kolekcijo je oblikoval skupaj z Louise Goldin, urednico modne revije Harper's Bazaar.

Slabši od slikanja glave

Modne revije na pariškem tednu mode se je udeležilo kar nekaj slavnih imen, odzivi poznavalcev pa so bili zelo različni. Nekateri so bili navdušeni, drugi nekoliko manj. V britanskem časopisu The Daily Telegraph so Kanyevo modno revijo primerjali z enourno magnetno resonanco, ki bi bila verjetno bolj zabavna kot modna revija raperja.

Nekaj utrinkov z modne revije si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.