Kanye West "uletel" na poroko, reakcija mladoporočencev postala spletni hit

Foto: Tik Tok
Foto: Tik Tok
Brez manir ...
Oglej si celoten članek

Potem ko je njegova soproga Bianca s svojimi oblačili pri naših sosedih povzročila pravi škandal, raper Kanye West pa na ladji v Benetkah razkazoval zadnjico in dobil dosmrtno prepoved vožnje, se je dogodek odločila raziskati tudi italijanska policija. Italijani so mnenja, da takšno razkazovanje v prosojnih oblačilih, bosonogo sprehajanje po mestnih središčih in domnevno oralno zadovoljevanje vsem na očeh ne sodijo na njihove ulice.

Sedaj pa se je na spletu pojavil še posnetek, kako Kanye moti poročni obred v Firencah. Bos naj bi "vdrl" v cerkev na poroko neznanega para. V viralnem videu na Tik Toku je videti Westa, kako se, kar med slovesnostjo, ves zakamufliran, rokuje z zmedenima mladoporočencema. Da je bilo vse skupaj še bolj bizarno, je med tem, ko sta mladoporočenca objeta pozirala fotografom, stal zraven, čeprav je bil vidno nezaželen. Odziv neveste in ženina, ki se za slavnega nepovabljenega gosta nista kaj dosti zmenila, je na spletu postal pravi hit. 

@thedeansicker #europeansummer #ye #kanyewest #florence #biancacensori #venice #europeanwedding ♬ original sound - Dean
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.