Kanye West za predsednika!

Foto: Profimedia Kanye West, VMA Foto: Profimedia Miley Cyrus, VMA Foto: Profimedia Miley Cyrus, VMA Foto: Profimedia Miley Cyrus, VMA Foto: Profimedia Justin Bieber, VMA
Tako kot vsako leto, so tudi letos MTV glasbene nagrade VMA izpolnile normo, da se mora zgoditi čim več čudnih in kontroverznih stvari, ki se bodo zapisale v zgodovino glasbe.
Oglej si celoten članek

Preteklo noč so v Združenih državah bile tradicionalne glasbene nagrade VMA televizije MTV. Kot vsako leto, se je tudi leto zgodilo marsikaj. Poleg tega, da je prireditev vodila kontroverzna pevka Miley Cyrus, ki se je kar nekajkrat pojavila pomanjkljivo oblečena, je večkrat poudarila, da podpira kajenje marihuane in istospolno partnerstvo. Le v enem trenutku je ostala brez besed – ko ji je Nicki Minaj predala besedo in ob tem rekla: "In zdaj nazaj k p******, ki je zadnjih nekaj dni imela veliko za povedati o meni!“ 

Poleg tega je na odru po več letih nastopil Justin Bieber, ki se vrača z novim singlom What Do You Mean in se je ob koncu nastopa zjokal na odru. A vse to ni tisto, kar je bilo na letošnjih VMA nagradah najbolj šokantno.

Pomembno nagrado, ki nosi ime Michael Jackson Video Vanguard, je dobil Kanye West. MTV pojasnjuje, da si to nagrado zaslužijo umetniki, ki so na sceni že dolgo časa in spreminjajo obraz glasbe in sodobne umetnosti. Letos jo je dobil Kanye, ki je že večkrat oznanil svoj obstoj prav na nagradah VMA. Tokrat je imel dolg govor o tem, da ne razume glasbenih nagrad, da se opravičuje za svoje vedenje, da ne ve, ali bi se tako, kot se je obnašal pred leti, obnašal tudi danes, da bi rad bil zgled hčerki, da bi se rad opravičil Taylor Swift in še in še. Kako je zaključil svoj dolgi govor? Z besedami: "Kot ste nekateri med vami že ugotovili, leta 2020 bom kandidiral za predsednika Združenih držav Amerike!“

Kar nekaj zvezdnikov je bilo ob njegovih zadnjih besedah šokiranih, več pa je bilo takšnih, ki so bili ob tem popolnoma evforični. Ali bo res kandidiral za predsednika pa bomo videli v prihodnosti.

Na glasbenik nagradah sta nov videospot predstavila trenutno najbolj priljubljena mlada glasbenika - Taylor Swift in Justin Bieber. Prva je tudi dobila nagrado za najboljši videospot za pesem Bad Blood, v katerem nastopa kar nekaj znanih obrazov. Bieber pa se s svojim novim singlom vrača na sceno po daljšem premoru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:37 31. Avgust 2015.

    haha, cirkusant.....Kanye predsednik??? nasploh te podelitve en sam cirkus in preseravanje kdo bo bolj opazen....beda !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.