Kanye zaradi poroke povsem podivjal

Foto: EPA
Foto: EPA
Če smo mislili, da je bila zaroka Kim Kardashian in Kanyeja Westa pretirana, kaj bo šele s poroko. Slavni raper se namreč spreminja v pravega obsedenca, ki hoče iz poroke narediti dogodek leta.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Kim zasnubil na stadionu za bejzbol in pred celotnim orkestrom, je Kanye že dal vedeti, da bo poroka še vsaj enkrat večji dogodek kot zaroka. Zanimivo pri tem je, da tokrat ni nevesta tista, ki se trudi napihniti celotno stvar in pretiravati, temveč je to nalogo prevzel ženin. Kot je za ameriški spletni portal RadarOnline.com povedal vir, ima Kanye nezaslišane zahteve in izgublja stik z realnostjo. "To je preprosto noro. Podira meje nemogočega, ima čisto drugačne predstave o poroki kot navadni ljudje," je povedal in dodal: "To bo vsekakor dogodek leta, modna brv, nastopi na odru, zelo avantgardno. Dogodek, kakršnega še niste videli."

Kot še pišejo tuji mediji, naj bi si Kanye na poroki želel goste, kot so urednica Vogua Anna Wintour ter modna oblikovalca Riccardo Tisci in Karl Lagerfeld.

Kaj pa si želi Kim? Vir pravi, da jo včasih celo pozabi vključiti v načrtovanje poroke. "Pozabi jo povabiti na sestanek z načrtovalko poroke, ona celo meni, da je vse skupaj malce ušlo izpod nadzora." No, ona je glamurozno in pompozno poroko že imela, Kanye pa še ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:37 19. Februar 2014.

    ubistvu skor se, žalostno, bruh

  • 13:08 19. Februar 2014.

    Kako mi grejo na živce ljudje, ki potrebujejo toooooooliko ene pozornosti, kot da se cel svet vrti samo okoli njih..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.