Kanyeja Westa prepeljali v bolnišnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Glasbenik Kanye West je moral pred koncertom v Melbournu v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Le nekaj ur pred koncertom v avstralskem Melbournu so glasbenika Kanyeja Westa prepeljali na urgentni oddelek tamkajšnje bolnišnice. Kot poročajo avstralski mediji, je pevec kazal znake "napada“, TMZ pa poroča, da je imel migreno.

Pevca so odpeljali na slikanje z magnetno resonanco, še prej pa so izpraznili čakalnico. "Mojo hčerko so slikali z magnetno resonanco. Tik po začetku so v čakalnico vdrli varnostniki in jo izpraznili. Ostali sva le jaz in hčerka ter medicinsko osebje. Nato so v sobo prepeljali Westa. Polovica njegovega obraza je bila prekrita. Bila sem šokirana, saj je bilo videti zelo resno,“ je povedala očividka Loraine Terry in dodala, da je bila Kim Kardashian ves čas ob svojem možu.

Za kakšen napad gre, še ni znano. Očitno pa ni bilo nič resnega, saj je pevec še isti večer nastopil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.